Sponsors

Onderstaande bedrijven zijn reeds sponsor, wilt u ook sponsoren? Zie onderaan deze pagina voor meer informatie!

SPONSORS

Beerepoot automatisering

www.bpaz.nl

Beerepoot automatisering helpt bedrijven met hun automatisering. Dit betreft alles op het gebied van computers en data: netwerken (zowel bedraad als WiFi), hard- en software, back-up, beveiliging et cetera. Onze activiteiten variëren van inventarisatie en advies tot installatie en onderhoud. Ook leiden wij medewerkers van klanten op.

Hotel Okura/Restaurant Ciel Bleu
Ervaar Okura’s tweesterrenrestaurant

www.okura.nl

Hotel Okura Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 333
1072 LH Amsterdam, The Netherlands
T: 020 678 7111
F: 020 671 2344
E: info@okura.nl

De website Fabiennebakker.nl wordt gesponsord door Maarten Moerman

Bols

www.bols.com

the Bols Bartending Academy has been a world leading bar school since day one.

 

www.homeij.nl

Homeij is gespecialiseerd in een breed assortiment messen, scharen, manicure artikelen, zaklampen, verrekijkers. Zij zijn exclusieve importeur van een aantal sterke, internationale topmerken zoals: Victorinox (Zwitserse zakmessen en multitools), Diamant Sabatier (koksmessen en accessoires), Silva Sweden (kompassen, sportinstrumenten, hoofdlampen), Chef’sChoice U.S.A. (messenslijpmachines) en Troika Germany (design artikelen).

Homeij heeft mij een messenset gesponsord van het merk Diamant Sabatier welke is zal gebruiken tijdens mijn trainingen, praktijkexamen op het Nova college en op het EK te Boedapest.


Fernado’s 

www.fernadosalkmaar.nl

Fernando’s is een Bar & Restaurant in het centrum van Alkmaar!

Peperstraat 1, 1811 LX Alkmaar
072 582 4075

Paul Schulten

Haute Couture
www.paulschulten.nl


paulschulten@planet.nl

Badhoevelaan 111
1171 DC Badhoevedorp
Nederland

 

Verder wil Fabiënne langs deze weg de familie, vrienden en kennissen hartelijk bedanken voor hun financiële steun!

Ze is pas 18 jaar, zit in haar laatste jaar van de opleiding Horeca Management en mag zichzelf nu al Nederlands kampioen ‘Gastvrouw’ noemen.

Fabiënne Bakker won de Bokkedoors Awards in 2017 en heeft zichzelf ook weer bewezen met het winnen van Skills The Finals 2018.

Maar dat is nog niet alles. De kersverse kampioen mag zichzelf binnenkort misschien wel Europees kampioen ‘Gastvrouw’ noemen want in september mag Fabiënne Nederland vertegenwoordigen tijdens de Euroskills 2018 in Budapest!

Van 26 tot en met 28 september 2018 zullen jonge vakmensen uit heel Europa, tot de leeftijd van 25 jaar, zich verzamelen in Budapest, Hongarije, om tegen elkaar te strijden om de Europese titel ‘beste vakman of vakvrouw’.

Maar Fabiënne heeft daarbij uw hulp hard nodig! Om mee te kunnen doen aan de Euroskills heeft Fabiënne veel materiaal nodig. Denk daarbij aan
Een messenset, Rechaud, originele cocktailshaker, kleding en schoenen. Maar ook al het oefenmaterialen voor de tafelbereidingen zoals fruit, vis en vlees is erg veel geld nodig!

Fabiënne moet ook diverse workshops en excursie volgen. Ze gaat oa in juli naar de Rhône voor verdieping in wijnkennis. U zult begrijpen dat dit veel geld kost. Fabiënne kan uw sponsoring dan ook hard gebruiken! Elke euro is er één!

Uiteraard kunt u alle ontwikkelingen verder volgen op haar eigen website: http://www.fabiennebakker.nl

U kunt Fabiënne ook zakelijk sponseren. Als tegenprestatie kunnen wij bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en logo vermelden op de website. Alles is mogelijk. Neem contact met Fabiënne op via sponsoringfabienne@gmail.com