Fabiënne Bakker

De Alkmaarse Fabiënne Bakker (1999) heeft al menig wedstrijd op haar naam staan en mag zich sinds september 2018 Nederlands Kampioen Gastvrouw noemen. Fabiënne is 3e jaars student aan het Nova Collega te Haarlem en zit in haar laatste jaar van de opleiding Horeca Management. Ze loopt stage bij Ciel Bleu te Amsterdam.

foto Paul Tolenaar

In gesprek met Fabiënne kom je niet alleen achter de noodzakelijke gedrevenheid, maar ontdekken we ook de grote liefde en passie voor haar vak. Nog maar drie jaar geleden besloot ze de opleiding Horeca Management te gaan volgen “ik wist dat ik iets in de dienstverlening wilde gaan doen” haar keuze werpt amper drie jaar later al vruchten af. Fabiënne heeft talent voor haar vak. Het geeft haar ontzettend veel voldoening om als gastvrouw een bijzondere beleving aan de gasten mee te geven. De heer Pasquinel Kolk (manager bij restaurant Ciel Bleu) ontdekte al snel haar talent tijdens het jureren, zo heeft Fabiënne besloten haar eindstage bij dit twee Michelinsterren restaurant te volgen.

Op weg naar de Euroskills te Budapest

In deze Blog geeft Fabiënne u een kijkje achter de schermen “op weg naar Budapest“. In dit vak raak je nooit uitgeleerd, “ze hoopt met haar blogs dat ze mensen, (met name jong talent) kan inspireren”. De vakwedstrijden zijn een aanvulling en een meerwaarde voor je opleiding, je team en je school.

Ze  heeft nog iets meer dan 4 maanden te gaan voordat het EK in Budapest begint. Ze neemt u graag mee tijdens haar ontwikkelingen naar het EK!.