Lovende woorden van Tweede Kamerleden

Lovende woorden van Tweede Kamerleden voor het mbo en onze #teamnl deelnemers.👌

Zohair el Yassini: “Mijn boodschap aan mbo’ers: we hebben jullie heel hard nodig! In Nederland kom je niks tegen waar een mbo’er niet aan heeft gewerkt.” Harry van der Molen: “Je wordt hier zoveel beter in je vak, het kan zo’n verschil voor je toekomst maken.” #euroskills2018

-1:42

 

"Mbo'ers, we hebben jullie heel hard nodig!"

Lovende woorden van Tweede Kamerleden voor het mbo en onze #teamnl deelnemers.👌Zohair el Yassini: "Mijn boodschap aan mbo'ers: we hebben jullie heel hard nodig! In Nederland kom je niks tegen waar een mbo'er niet aan heeft gewerkt." Harry van der Molen: "Je wordt hier zoveel beter in je vak, het kan zo'n verschil voor je toekomst maken." #euroskills2018

Geplaatst door WorldSkills Netherlands op Woensdag 10 oktober 2018