Team NL voor Euroskills 2018

Dinsdag 10 april werd de selectie van Team NL voor EuroSkills Boedapest 2018 bekend gemaakt via een live uitzending op Facebook. Later werden kok Roy Scheffers en stukadoor Cariem Dijk aan het team toegevoegd. Hiermee is het team compleet. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Donderdag 12 april vond de kick-off meeting plaats. Hier werden zowel de deelnemers als experts (wat is een expert?) gefotografeerd voor in communicatie-uitingen zoals het Team NL boekje, de website, posters en social media. Daarnaast kregen we een presentatie over wat ons te wachten staat tijdens EuroSkills.

WorldSkills Netherlands wenste alle deelnemers alvast veel succes met het trainen en de andere voorbereidingen. Een van de veelgehoorde adviezen tijdens de kick-off: “Vergeet niet te genieten!”

 

#thepowerofskills #teamnl